Pored BRISK, ZENITH i LPGTECH brendova, Makedo-Gas zastupa i špansku kompaniju za proizvodnju auto guma.

INSA TURBO – ekološke auto gume

INSA TURBO gume proizvode se po svim EU i US standardima. Poseduju neophodne homologacije i sertifikate za kvatilitet i bezbednost i garantuju udobnost i sigurnost na putu.

Takođe, INSA TURBO gume poseduju sertifikat za ekologiju, jer se proizvode od materijala koji spadaju u kategoriju ECO FRIENDLY.

insa turbo auto gume

POLUTERETNE I TERETNE GUME

INSA TURBO gume prepoznatljive su u svetu poluteretnih i teretnih vozila. Proizvodi protektirane gume koje garantuju sigurnost, kvalitet i veliki broj pređenih kilometara. Da bi izbegli cepanje i raspadanje gume, INSA TURBO fabrika napravila je specijalnu liniju za topli protekt.

Za razliku od hladnog protekta gde se samo lepi gazeći sloj, topli protekt podrazumeva daleko složeniji proces. INSA TURBO otkupljuje gume renomiranih proizvođača, a najviše Michelin. Iste gume guli skoro do žice, a zatim naliva potpuno novu gumu i stavlja je u kalup. Na taj način se dobija guma koja ima iste karakteristike kao nova.

AUTO GUME

INSA TURBO auto gume garantuju bezbednost, sigurnost, upravljivost i udobnost. Zbog specifičnosti materijala INSA gume povoljno utiču na trap vozila produžujući mu vek trajanja.

U ponudi se mogu naći:

  • zimske gume
  • letnje gume
  • sport gume
  • gume za 4×4
  • off road gume

ZIMSKE GUME

Kada se temperatura spusti ispod 7 stepeni celzijusa bitno je preći na zimske gume. Zbog svojih karakteristika i materijala od kojih su izrađene zimske gume obezbeđuju sigurnost u zimski uslovima.

INSA TURBO zimske gume dobre su za mokro i hladno vreme, puteve pokrivene snegom i ledom, kao i za blatnjav teren.

Takođe postoje i ALL SEASON gume, odnosno auto gume namenjene svim godišnjim dobima.

Više o INSA TURBO gumama možete videti na sajtu www.insaturbo.rs